ព័ត៌មានថ្មីបំផុត

ឡាប​សាច់ជ្រូក​

ដោយ: ANN ថ្ងៃថ៍ន្ទ ទី១៩ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៦ 1,868
មុខម្ហូប
ANN ឡាប​សាច់ជ្រូក​

 

​គ្រឿងផ្សំ​
​ជ្រូក បង្គា ម្ទេស ជី​វ៉ាន់ស៊ុយ ស្ពៃក្តោប ខ្ទឹមបារាំង ក្រូចឆ្មារ ប្រេងឆា ខ្ទឹមស គល់​ស្លឹកគ្រៃ ទឹកត្រី បី​ចេង​
​វិធី​ធ្វើ​

១- ប្រេងឆា ១​ស្លាបព្រា​,​គល់​ស្លឹកគ្រៃ ២​គល់​ហាន់​ស្តើងៗ​, ម្ទេស​ខ្ចី ហាន់​ចំណិត​តូចៗ ,​សាច់ជ្រូក (​សាច់​សុ​ទ្ឋ​) កន្លះ​គីឡូ​ច​ញ្ផ្រាំ​អោយ​ល្អិតៗ​, ទឹកក្រូច​ឆ្មា ២​ស្លាបព្រា​, ស្លឹក​ជី​វ៉ាន់ស៊ុយ ៣-៤​ដើម​, ខ្ទឹមបារាំង ១​ដុំ​តូច​ចិត​ស្តើងៗ​, ខ្ទឹមស​ក្រៀម ២​ដុំ​ច​ញ្ផ្រាំ​អោយ​ម៉ដ្ឋ​, ប៊ីចេង ១​ស្លាបព្រា​បាយ , ទឹកត្រី​ល្អ ២​ស្លាបព្រា​,​ស្ករ​កន្លះ​ស្លាបព្រា​, ស្ពៃក្តោប​បក​យក​ស្លឹក​ខ្ចី ២-៣​សន្លឹក​
២- ដាំទឹក​អោយ​ក្តៅ​ដាក់ គល់​ស្លឹកគ្រៃ ម្ទេស និង​សាច់ជ្រូក លីង​ចូលគ្នា ដុត​ភ្លើង អោយ​ក្តៅ​ខ្លាំង​ប្រហែល ៦​នាទី ទើប​ចាក់​សាច់​លីង​រួច​ទៅក្នុង​ចាន​ទុកអោយ ត្រជាក់​
៣- លាយ​ទឹកត្រី ទឹកក្រូច​ឆ្មារ ស្ករ ប៊ីចេង ចាក់​ចូលក្នុង​សាច់​លីង ហើយ​លីង ស្លឹក​ជឺ​វ៉ាន់​ស៊ុប ខ្ទឹមបារាំង ខ្ទឹមស​ក្រៀម ចាក់​ចូល​បន្ថែមទៀត ច្របល់​អោយ​សព្វ ទើប​ចាក់​ដាក់​លើ​ស្លឹក​ស្ពៃក្តោប នៅលើ​ចាន៕

កម្មវិធីទូរទស្សន៍អប្សរាលេខ ១១