ព័ត៌មានថ្មីបំផុត

ត្រី​ដំរី​ចំហុយ​ស្លឹក​ឈូក​

ដោយ: ANN ថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី១៥ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០១៦ 2,053
មុខម្ហូប
ANN ត្រី​ដំរី​ចំហុយ​ស្លឹក​ឈូក​

 

គ្រឿងផ្សំ​
​ត្រី ខ្ញី ផ្សិត គ្រាប់​ឈូក ប្រេងឆា ទឹកសៀង ប្រេងល្ង ស្លឹក​ឈូក​
​វិធី​ធ្វើ​

១ - ឆា​រួមជាមួយ​គ្រាប់​ឈូក មើម​ឈូក ផ្សិត អោយ​ឈ្ងុយ ក្រោយមក​បង់​ម្សៅ​ស៊ុប និង​ប្រេង​រុក្ខជាតិ ប្រេងល្ង អោយ​ល្មម​ហូប ។​
២- ស្លឹក​ឈូក​ស្រុះទឹកក្តៅ​អោយ​ទន់ ត្រី​ដំរី​ខ្ចប់​ក្នុង​ស្លឹក​ឈូក ចាក់ទឹក​ស្រូប​គ្រាប់​ឈូក មើម​ឈូក មកលើ​ត្រី​ខ្ចប់​វិញ យកទៅ​ចំហុយ ប្រហែល ១៥​នាទី ។​
​មុខម្ហូប​នេះ​ទទួលទាន គួបផ្សំ ជាមួយ​ទឹកជ្រលក់​សណ្តែកសៀង​ល្មម​ហូប ។

កម្មវិធីទូរទស្សន៍អប្សរាលេខ ១១